

Business Program

Thursday, September 8 2022

12.00-13.30 Lunch

14.00, 10 mins Welcome of delegates

Speaker: Denis Schnœbelen, Chairman ARGE

14.10, 30 mins Transforming a conservative business into a digital

world - three key success factors

Speaker: Urban Doverholt, Chairman SEM Group

14.40, 30 mins ARGE's Lead (Pb) Reduction programme: Taking up

the lead challenge

Speaker: Hans Weissenböck, General Secretary ARGE

15.10, 30 mins CE marking: Potential impact of draft for a new

Construction Products Regulation

Speakers: Stephan Schmidt, Managing Director FVSB (DE), Pierre Vilain, Head of Product Compliance and Stan dards at ASSA ABLOY Opening Solutions EMEIA, Frédéric

Ducloyer, Director General UNM (FR)

15.40, 30 mins COFFE BREAK

16.10, 20 mins Other relevant EU regulations, directives, policies,

initiatives: A brief overview

Speaker: Hans Weissenböck, General Secretary ARGE

16.30, 30 mins Builders Hardware Manufacturers Association in North

America: An update

Speaker: Peter Rush, Chairman Kellen company,

representing BHMA (USA)

17.00, 45 mins Key note speaker

Cybercrime – who's behind, what are the consequences and can you protect yourself?

What makes cybercrime possible to commit and is it possible to protect yourself? That's exactly what you can

do and it's both easy and almost free!

Speaker: Jan Olsson, Police Superintendent, is Sweden's leading expert in the field with over 20 years of experience



Business Program

Friday, September 9 2022

09.30, 20 mins Renewed ARGE EPD and digital future of EPD: What

lies ahead?

Speaker: Hans Weissenböck, General Secretary ARGE

09.50, 20 mins ARGE and BIM: What engagement seems feasible?

Speaker: Kai-Oberste Ufer, Head of AEC Planning Tool

& Configurators at dormakaba

10.10, 20 mins Smart Door Locking (SDL) devices for smart homes:

ARGE's normative approach

Speaker: Håkan Hedlund, Board member SEM Group

10.30, 20 mins Master Key System (MKS) data protection: Roll-out of

Technical Specification starts.

Speaker: Neil Rule, Managing Director Access2 (UK)

10.50, 30 mins COFFE BREAK

11.20, 15 mins ARGE Conference 2023: Invitation to come to Prague

Speaker: Vladimír Chládek, Chairman MEZA (CZ)

11.35, 45 mins Key note speaker

Digital change in the industry

The evolution of a mechanical locking cylinder to a fully electronic locking system to illustrate the impact this development has on owners, operators and facility managers.

managers.

Speaker: Robert Siegmund, SVP & Head of Commercial Development EMEIA, ASSA ABLOY. In the industry since 1995 and Robert has worked for many MNCs mainly in the areas of product management, sales and in general management. This includes Häfele, OBI,

Geze, Würth and ASSA ABLOY.

12.20, 10 mins Conclusions, wrap-up and closing of the business part

of the Conference

Speaker: Denis Schnœbelen, Chairman ARGE

12.30 Lunch



Spouse & Optional program

Thursday, September 8 2022

12.00-13.30 Lunch

14.30-16.30 Vasa museum

Guided tour in English

Cost: 270 SEK per person. Additional cost for public tram. Card payment by each visitor when boarding the

tram (VISA or Mastercard). Max. 30 people.

17.00-18.00 CANCELLED

Tasting: Differencies in sparkling wines - Hotel

Hay market

Minimum 10 people and maximum 20 people

Cost: 300 SEK.

Friday, September 9 2022

09.30 - 11.30 ABBA museum

Cost: 270 SEK per person. Audio guide free of charge. Additional cost for public tram. Card payment by each visitor when boarding the tram (VISA or Mastercard).

12.30 Lunch

13:45 – 16.00 Amphibian bus tour Stockholm City

Sightseeing on water and land. Cost: 325 SEK. Minimum

35 people.

19.00 – 22.30 Dinner at Fem små hus Old Town

Cost: 1170 SEK per person incl. 3 course dinner, wine and

bus transportation.

Saturday, September 10 2022

10.00 – 12.00 The story of Stockholm

Guided tour with Henrik Kolga in Old Town. Free of charge. Maximum 12 people.